About us

LET US INTRODUCE TO YOU…REELYSE.COM !

ABOUT US, wij zijn twee zussen met ieder een eigen identiteit die elkaar versterken

Lys-ann is huidtherapeut, schoonheidsspecialist en Dermalogica Expert en adviseert u graag over het gebruik van al onze beauty producten. Alle beauty merken zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en eerlijkheid, zo moeten ze doen wat ze beloven. Graag adviseer ik u over al onze producten dus heb je vragen, stuur een mailtje als huidcoach staat ik altijd voor je klaar.

Resy houdt zich bezig met fashion en lifestyle met als parade paardje onze Treasure Rookie lijn. Een prachtige sieradenlijn met authentieke sieraden.
Alle items zijn gemaakt van sterling zilver & goud- en zilver verguld en de half-edelstenen zijn verzameld in diverse exotische landen als Brazilië, Sri Lanka en India. Elk uniek stuk is met de hand gemaakt en heeft een ander verhaal.

Winkelen is emotie, gezellig, leuk en zit ons vrouwen in het bloed. Wij willen een extra dimensie geven aan winkelen online dus onze site is meer!

Informatie over de huid, fashion, lifestyle en blogs zo uit het leven gegrepen, voor elk wat wils. Kom binnen in onze winkel en shop till you drop. Meld je aan als vriendin en profiteer van onze korting die kan oplopen tot 30% op onze beauty producten, dus doe je voordeel. Met onze 24/7 service worden onze bestellingen binnen  24 uur verstuurd. Altijd de eerste met aantrekkelijke aanbiedingen en limited edition producten. Dus zet een heerlijk kopje thee en ga eens lekker voor onze informatieve blogs zitten, veel leesplezier !

Reelyse.com is een officiële dealer van diverse merken zoals:
Dermalogica, Revitalash, Clean and Easy en Treasure Rookie.