Gratis verzending vanaf 50 euro

INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE DE NIEUWSTE SPF

INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE

Wist je dat UV-straling de nr. 1 oorzaak is van huidveroudering ? Hoewel UV-stralen onzichtbaar zijn kunnen ze aanzienlijke schade aan je huid veroorzaken. Je huid onthoudt alles! Alle momenten waaraan we onszelf blootstellen aan daglicht, deze stapelen zich op en uiteindelijk betalen we daarvoor de prijs. Een onbeschermde huid gaat na verloop van tijd zon schade vertonen in de vorm van voortijdige veroudering, rimpels, hyperpigmentatie en huidkanker.
De beste bescherming hiertegen is minder blootstelling aan daglicht en je huid het hele jaar door te beschermen met een SPF. Dermalogica heeft een uitgebreide selectie van SPF producen voor verschillende huidcondities, persoonlijke voorkeuren en levensstijlen in het assortiment. Maar nog niet eerder hebben we een product aangeboden als onze nieuwe Invisible Physical Defense SPF30. Deze kalmerende fysische SPF is werkelijk uniek in z’n soort en ideaal voor elk huid type.

invisible

wat is een fysische SPF

Producten met een fysische/minerale filter blijven op de huid liggen, waardoor ze UV-stralen weerkaatsen. Hierdoor wordt warme energie van de huid verdreven. Doordat ze niet in de huid trekken, is de kans op huidirritatie kleiner en zijn ze voornamelijk geschikt voor mensen met een gevoelig, roodheid of rosacea  huid of waarvan hun huid onlangs geexfolieerd is.

zeg vaarwel tegen een dik wit residu

Sinds de opkomst van de fysische SPF is er één nadeel de dikke witte laag die de fysische/minerale filters zoals Zinkoxide en Titanium-dioxide op de huid achterlaten. Deze witte residu heeft bijgedragen aan de overtuiging dat een fysische SPF zichtbaar is en alleen geschikt is voor baby’s, buitensporters en mensen met een gevoelige huid. Maar gelukkig zijn de tijden veranderd. Invisible Physiscal Defense SPF30 vermengt zich gemakkelijk met alle huidskleuren, beschermt tegen UVA/UVB stralingen blauw lichten het kalmeert alle huiden, inclusief de gevoelige huid.

Dermalogica introduceert Invisible Physical Defense SPF30. Een fysische SPF die de huid beschermt tegen UVA/UVB stralen en blauw licht zonder daarbij een witte waas op de huid achter te laten. Hoewel bijna alle producten die een fysische SPF bevatten, een wit residu achterlaten op de huid, is het Dermalogica gelukt om een fysische SPF te maken die gemakkelijk mengt met alle huidtinten met een transparante finish heeft. Deze lichte formule is ook geschikt voor mensen met een gevoelige of onlangs geexfolieerde huid dankzij kalmerende eigenschappen.

Invisible Physical Defense SPF30 is

  • Glutenvrij
  • Dierproefvrij
  • Vegan
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen
  • Vrij van gedenatureerde alcohol

deze onzichtbare fysische spf is geschikt voor elke huid

Het is vrijwel onmogelijk om een fysische SPF te vinden die bescherming biedt tegen UV-straling en blauw licht zonder daarbij een wit residu achter tel aten op de huid. Invisible Physical Defense SPF 30 is de enige fysische SPF die dit niet doet en is ook nog eens fantastisch post treatment dankzij de kalmerende eigenschappen.

meer onzichtbaar dan de concurrentie

Invisible Physical Defense SPF 30 heeft een opmerkelijke transparante finish voor een fysische SPF. Om dit te bewijzen hebben we de formule uitvoerig getest en vergeleken met belangrijke concurrerende producten op de markt. Bij iedere test hebben we dezelfde hoeveelheid product van elk product aangebracht onder exact dezelfde condities. Bij het vergelijken van het resultaat op de huid zag Invisible Physical Defense SPF 30 er transparanter uit, alsof er geen product op was aangebracht! De andere formules lieten daarentegen wel een zichtbaar wit residu achter.

invisible physical defenseinvisible physical defense