Gratis verzending vanaf 50 euro

LACHRIMPELS ZIJN NIET OM TE LACHEN!

Not ready for fillers? 

Opeens zijn ze daar lachrimpels of erger de fijne verticale lijntjes rondom je lippen!

Levenstijl, omgevings- en lichamelijke factoren dragen bij aan versnelde huidveroudering rondom je lippen.

Wat voor soort lijntjes en lachrimpels zijn er rondom de mond?

lachrimpels dermalogica

1. de neuslippenplooi deze loopt van de onderkant van de neus naar de mondhoeken en worden duidelijker wanneer je lacht.
2. marionetlijnen, deze uiten zich bij de mondhoeken en geven de mond een meer hangende uitstraling.
3. verticale lijntjes, dit zijn fijne, verticale lijntjes op en rondom de liplijnen.

Welke factoren dragen bij aan de huidveroudering rondom de lippen?

lachrimpels dermalogica

De structuur van de huid rondom de lippen is dunner dan de rest van de gezichtshuid. Lippen bevatten geen talgklieren, dus de lippen worden niet soepel gehouden. Geen melanine waardoor ze minder goed beschermt zijn tegen de zon. Ons speeksel is de enige vorm van hydratatie, maar droogt de huid daardoor uiteindelijk uit en naarmate we ouder worden verliezen onze lippen volume en hun natuurlijke kleur.
Leefstijl zoals roken maar ook gezichtsexpressies zoals lachen, fronsen en de lippen tuiten versnellen rimpelvorming. Droge lippen/constante dehydratatie en inadequate zonbescherming en UV-schade laten de hoeveelheid collageen snellen doen afnemen.

Ga lachrimpels tegen met het nieuwste product van Dermalogica Nightly Lip Treatment de DIY Lip Smoothing FaceFit!

Herstel je hydratatie niveau, verzacht liplijntjes en verminder de tekenen van huidveroudering rondom de mond met deze FaceFit. Deze anti-aging Lip- en lipcontour treatment vervaagt die verticale lijntjes en lachrimpeltjes terwijl je slaapt. De rijke formule: voorkomt en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Hydrateert en verbetert de elasticiteit. Verstevigt en verzacht de huid rondom de mond. Herstelt en verbetert de barrièrefunctie.

De hoofdingrediënten als Karitéboter herstelt de huidbarrière en vermindert tekenen van huidveroudering. Indiase Gentiaanwortel & Geavanceerde Volume Technologie verstevigen de huid en vervagen de lijntjes. Sesamzaad helpt bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes

lachrimpels nightly lip treatment