Gratis verzending vanaf 50 euro

MOMENT VOOR JEZELF MET DE BODY COLLECTION

Druk druk druk… waar is het moment voor jezelf

Haastig springen we ’s ochtends onder de douche en maken we ons klaar om vervolgens aan onze drukke dag te beginnen. Hoe vaak neem jij nou echt de tijd om even heerlijk te ontspannen tijdens een dagelijks ritueel? Wist je dat het nemen van een douche of bad ook een moment van reflectie en meditatie kan zijn binnen de routine van het dagelijkse leven. Er is aangetoond dat er een vitale verbinding bestaat tussen de geestelijke gezondheid en de gezondheid van de huid. Een lager stressniveau zorgt op zijn beurt dan ook weer voor een gezondere huid van gezicht en body. Dus neem iedere dag een moment voor jezelf met de body collectie van dermalogica.

Ervaar en ontspan op een bewuste manier

Door de eeuwen heen zijn er talloze reinigingsrituelen ontstaan die niet alleen om hygiëne gaan maar ook om je geest te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan religieuze zuiveringsroutines of helende routines. Maar ook het sociale en ontspannende aspect is steeds belangrijker geworden. De Dermalogica body collection is geïnspireerd door deze eeuwenoude reinigingsroutines.

Neem tijdens het douchen of het nemen van een bad een moment voor jezelf. Maak je hoofd leeg door het inademen van ontspannende werking van de geurende essentiële oliën. 

Zo kun je in de conditioning body wash aromatische oliën terugvinden die nog steeds worden gebruikt in Turkse HammamsFranse rozemarijn, Chinese Eucalyptus, Tea Tree en Citroen olie zorgen voor een zuiverende werking en prikkelen de geurzintuigen.

Het natuurlijke zeezout in de thermafoliant body scrub wordt al eeuwen in Egypte gebruikt omdat het een revitaliserend effect heeft op de huid. Deze multifunctionele exfoliant zit boordevol antioxidanten zoals Witte Thee en Kamille de huid verrijken met essentiële antioxidanten. Melkzuur zorgt ervoor dat dode en doffe huidcellen worden verwijderd. 

Phyto replenish body oil bevat kalmerende Rode Ginseng is geïnspireerd op de Koreaanse verzorgingsroutines. Oranjebloesem, Sinaasappel, Patchouli en Sandelhout zorgen voor een zachte en licht geurende huid.

De Chinese Groene thee in de body hydrating cream is geinspireerd op de Chinese en Japanse verzorgingsrituelen. Deze voedende body crème bevat een mix van essentiële oliën zoals Franse Lavendel, Sinaasappelolie en Indonesische Patchoeli die de huid hydrateren, verzachten en verfrissen.

 

moment voor

moment voor

moment voor

moment voor