Gratis verzending vanaf 50 euro

PHYTO REPLENISH OIL A NEW GIRL IN TOWN

phyto replenish oil

ready to get a healty glow!

Nieuw bij Dermalogica de Phyto Replenish Oil voor het gelaat. Deze lichte super olie versterkt en herstelt de natuurlijke barrière van de huid, beschermt tegen omgevingsinvloeden, verzacht fijne lijntjes en gaat dehydratatie van de huid tegen. Met als resultaat is een frisse huid die straalt!

De Phyto Replenish Oil is samengesteld uit actieve plantaardige oliën zoals; Tamanu Oil . Deze veelzijdige olie heeft de unieke eigenschap van een beter huidherstel bij wondjes en littekens. De ontstekingsremmende werking geeft je huid een betere conditie. Camille olie met kalmerende werking verzacht meteen de roodheid van schadelijke invloeden van buiten af. Essentiële oliën van Orchidee en Chaizaad geven de huid een hydraterende boost waardoor droogte rimpeltjes verdwijnen, de huid ontspant en ziet er gladder uit. Zonnebloem-, rijst- en rozemarijnextracten geven een antioxidanten bescherming tegen vrije radicalen en verhelderen de huid. Camelia/Japanse roos versterkt de huidbarrière.

GET YOUR GLOW !

Gebruik dagelijks 4 tot 6 druppels Phyto Replenish Oil zodat de natuurlijke lipiden van de huid worden aangevuld waardoor de huid gezond wordt en blijft.

 

phyto replenish oil dermalogica