Gratis verzending vanaf 50 euro

PRECLEANSE BALM NEW BY DERMALOGICA

New by Dermalogica dubble cleanse ’the PreCleanse Balm’

De huid verzamelt aardig wat vuil gedurende de dag. Denk aan luchtvervuiling, het gebruik van cosmetica producten zoals een SPF en long lasting make-up gecombineerd met de natuurlijke talgproductie zorgt al snel voor het vormen van een waxachtige laag vuil op de huid.

Ondanks deze verschillende factoren spendeert de gemiddelde vrouw slechts 20 seconden aan hun reiniging. Die standaard face-wash of reinigingsdoekjes zijn nooit genoeg om de op gebouwde talg, make-up, SPF, luchtverontreiniging en ander hardnekkig vuil van de huid te verwijderen. Zoals bekend bestaan de meest cleansers hoofdzakelijk uit water en bevatten daar bij de nodige surfactanten/zeep om de huid te reinigen. Een van de uitdagingen is echter dat veel vrouwen waterproof, longlasting make-up en zonbescherming gebruiken, deze producten zijn lastig te verwijderen met cleansers op waterbasis. Daarom heeft Dermalogica jaren geleden de PreCleanse ontwikkeld. De eerste Stap in de dubbele reiniging verwijder eerste het hardnekkig vuil van de huid met een ”cleanser op olie basis” en vervolg met de tweede stap een ”reiniging op waterbasis” die vuil in water oplosbaar en restanten verwijderd en tevens de huid verzorgd.

 

precleanse balmprecleanse balmprecleanse balmprecleanse balm

Nieuw bij Dermalogica het zusje van de PreCleanse ’de Precleanse Balm’!

Door de tijd heen bleek de PreCleanse beter geschikt te zijn voor een gecombineerde tot vette huid hebt. Daarom bestond er behoefte aan een nieuw product speciaal voor de normale, vochtarme en droge huid. Uit deze gedachte is de Precleanse Balm ontwikkeld. Deze Balm is de eerste stap van je dubbele reiniging, deze diep reinigende balm op olie basis met een dubbelzijdige, ergonomisch ontwikkelde applicator verwijdert make-up, talg, SPF-factor, luchtvervuiling en onzuiverheden grondig van de huid.

Hoe werkt het

Masseer de PreCleanse Balm eerst op een droge huid. Voeg vervolgens water toe aan de hydrofiele/waterminnende formule zodat er een melkachtige emulsie ontstaat die talg en vuil inkapselt zodat het gemakkelijk van de huid kan worden verwijderd.

Voordelen van de PreCleanse Balm

Verwijdert zacht de opgebouwde waxachtige laag vuil die gedurende de dag is opgebouwd.
Agressief genoeg voor vuil, maar zacht genoeg voor de huid en tast de natuurlijke huidbarrière niet aan.
Werkt niet porie verstoppend.
Rijk aan verschillende essentiële olien waardoor de natuurlijke lipides van de huid aangevuld wordt en de huid gekalmeerd en  gevoed wordt.
Wordt geleverd met een unieke dubbelzijdige reinigings handschoen die bijdraagt aan het krijgen van een professioneel schoon resultaat.

precleanse balm