Gratis verzending vanaf 50 euro

STRESS POSITIVE EYE LIFT HET NIEUWE LEAVE-ON OOG MASKER

verlies stress uit het oog!

STRESS POSITIVE EYE LIFT

Voor de stress positive eye lift zijn we op zoek gegaan naar de beste ingrediënten om het delicate ooggebied te behandelen. De Focus ligt hierbij op het verminderen van de tekenen van vermoeidheid door een stress volle levensstijl. De effecten van stress kunnen zijn: donkere kringen, zwelling, schade door vrije radicalen, verslechterde huidbarrière, dehydratie en fijne lijntjes.

De effecten van stress op de huid rondom de ogen.

Met slechts 0,5 mm dikte is de huid rondom de ogen het dunst en meest delicaat van heel het lichaam. Dit maakt het dan ook een van de eerste lichaamsdelen waar stress zichtbaar wordt.
Mensen die positief reageren op stress reageren krijgen hiervan een gezonde boost. Merken juist dat hun huid makkelijker herstelt en minder van bovengenoemde tekenen ervaren, maar zullen ook sneller hun eventuele huidzorgen aanpakken. Mensen die veel stress negatief ervaren hebben echter vaak de neiging om minder goed voor zichzelf zorgen op het gebied van voeding, hydratatie en slaap. Dit kan bijdragen aan het verslechteren van de huid rondom de ogen. De meest voorkomende effecten van stress rondom de ogen zijn:

Verminderde volume: wanneer de huid gedehydrateerd is neemt het volume rond de ogen af, waardoor de ogen wat meer verzinken in de oogkas. Ook zullen fijne droogte lijntjes en donkere kringen makkelijker ontstaan.
Zwelling: een ongezond eetpatroon bestaat vaak uit een overmatige zoutinname wat gemakkelijker zwelling rond de ogen kan veroorzaken. Ook kunnen de haarvaten verzwakken en gaan lekken wat bijdraagt aan het ontstaan van zwelling.
Donkere kringen: een tekort aan slaap verergert donkere kringen onder de ogen. Bij een erfelijke aanleg teken je nog sneller. Als je vermoeid bent vermindert de bloedcirculatie waardoor kringen ook meer zichtbaar zullen worden door een verminderde afvoer van afvalstoffen. Daarnaast niet zorgvuldig gebruiken van een zonebescherming en zonnebril dragen ook bij voor extra pigmentatie van de ooghuid.
Schade door vrije radicalen: gestreste mensen neigen naar slechte gewoontes zoals meer suiker, zout, alcohol, minder slaap en roken. Dit leid tot activiteit van vrije radicalen en huidveroudering.
Verzwakte huidbarrière: dehydratatie, slaap tekort, frictie, slecht eet gewoontes en roken kunnen de huidbarrière rond de ogen verzwakken.

WAT IS HET?
Stress Positive Eye Lift is een intensief en snel werkend oogmasker dat de ogen verfrist, revitaliseerd en tekenen van stress zichtbaar vermindert.

VOOR WIE?
Voor alle huidcondities. Iedereen die het maximale uit het leven wil halen en daarbij geconfronteerd wordt met lange werkdagen, late avonden, stressvolle situaties en ondanks een tekort aan slaap er alert, fris en fruitig uit wil zien.

VOORDELEN!
Verstevigt en lift de ooghuid. Vermindert zwelling en donkere kringen. Revitaliseert en verheldert voor een frisse oogopslag. Werkt samen met de microflora van de huid.

 

stress positive eye lift