Gratis verzending vanaf 50 euro

ULTIEME HYDRATATIE MET DE VERNIEUWDE SKIN SMOOTHING CREAM

Een drukke levensstijl, veranderende milieu invloeden en externe invloeden zoals verwarming en airco maken continue hydratatie tot een cruciaal onderdeel van de algehele gezondheid van de huid. Bij het hervormen van de formule van Skin Smoothing Cream pakken de experts van The Dermal Institute dit probleem grondig aan. De vernieuwde Skin Smoothing Cream met de nieuwe Active HydraMesh Technolygy™ zorgt nu voor de ultieme hydratatie. Deze technologie werkt op moleculair niveau door als het ware een hydraterend net over de huid te leggen.  De Active HydraMesh Technology™ doet meer dan alleen hydrateren: het helpt ook het microbioom van de huid te beschermen tegen milieutriggers.

Laten we een duik nemen in de wetenschap achter deze volgende generatie moisturizers

Voor een gezonde huid, moeten deze drie de factoren geoptimaliseerd zijn en blijven:

ultieme hydratatie       ultieme hydratatie      ultieme hydratie

Laten we eens kijken naar wat elk van deze factoren zo belangrijk maakt:

  • Active HydraMesh Technology™ hydrateert en beschermt de huid in twee fasen. Het geavanceerde Biopolymer MicroNetwork vormt een beschermende “tweede huid”. Dit helpt om Trans-Epidermal Water Loss/TEWL te verminderen en de huid 48 uur lang te voorzien van continue hydratatie.
  • Hydratatie Een goede hydratatie staat centraal voor een gezonde huid. De huid heeft zijn eigen Natural Moisturizing Factor/NMF. Dit is een verzamelnaam voor een groep moleculen zoals, aminozuren, ureum en lactaat die helpen het vocht vast te houden. Leefstijl, stress, hormonen en omgevingsfactoren kunnen de huidreserves behoorlijk uitputten met als gevolg dehydratatie. Dehydratatie kan bij iedereen voorkomen en zorgt voor fijne lijntjes en de huid kan droog, gevoelig en trekkerig aanvoelen.
  • Lipide Barrièrelaag  Lipiden bevinden zich in de buitenste laag van de epidermis/stratum corneum. Ze werken als “cement”om de huidcellen aan elkaar te plakken en vormen zo een beschermende barrièrelaag. Deze barrièrelaag speelt een belangrijke rol bij het beheersen van de vochthuishouding van de huid. Wanneer de lipide barrièrelaag wordt aangetast kan dit leiden tot vochtverlies in de huid.
  • Microbioom De huid bevat een breed scala aan organismen/het natuurlijk microbieel ecosysteem het microbioom genoemd. Vaak wordt gedacht dat bacteriën “slecht”zijn, niet is minder waar het microbioom is essentieel voor het goed functioneren van de huid. Uit een lopend onderzoek begint men steeds meer te begrijpen dat de bacterie Staphylococcus epidermidis grote invloed heeft op de gezondheid en weerstand van de huid.

Tegenwoordig moeten moisturizers meer doen dan enkel verloren hydratatie aanvullen. Ervaar een gezonde huid met de ultieme hydratatie met de vernieuwde Skin Smoothing Cream, met een balans tussen hydratatie, een sterke lipide barrièrelaag en een optimaal werkend microbioom.

 

ultieme hydratatie