Gratis verzending vanaf 50 euro

Verzuring, hoe weet je of je zuur bent?

Ondanks dat we steeds bewuster worden over voeding en leefstijl, zijn we niet goed bewust wat de werking van ons hele lichaam is. We zijn ons ervan bewust dat we regelmatig moeten bewegen en proberen we in de supermarkt op te letten wat we kopen. Biologisch, glutenvrij, geen koolhydraten wel of geen melk producten noem het maar op. Toch is het bij veel mensen is niet goed bekent hoe ons voedingspatroon en leefstijl onze gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden. Wat houd verzuring in?

hoezo zuur

Voeding, stress, medicijnen, alcohol, overmatige spierbelasting enz, produceren na verbranding zure afvalstoffen. Nieren, longen en de huid scheiden deze afvalstoffen uit het lichaam om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. Daarnaast neutraliseert het lichaam zuurresten met behulp van onze lichaamseigen stof natriumbicarbonaat. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn melkzuren en urinezuren. Omdat we in deze tijd meer bewerkte voeding eten, snacken en niet altijd even gezond eten hebben we steeds meer zure afvalstoffen in ons lichaam.  Daarom kunnen niet alle zure afvalstoffen worden afgevoerd  en slaat je lichaam deze zuurresten op in ons lichaam.

en nu

Om de zuurgraad van het lichaam op peil te houden moeten de zure afvalstoffen worden afgevoerd. De extreme hoeveelheden afvalzuren die met ons huidige leefstijl dagelijks in ons bloed terecht komen, kunnen niet allemaal via onze uitscheidingsorganen worden uitgescheden.  Dus worden zuurresten opgeslagen

verzuring met de jaren

Als  wij gezond ter wereld komen bestaat ons lichaam voor 70% uit water en 30% uit sporenelementen en mineralen. Naarmate we ouder worden nemen deze hoeveelheden af. Door verzuring kan ons lichaam rond je 40ste levensjaar voor de helft uit zure afvalstoffen bestaat.

verzuring

ontzuur je lichaam met ALKA

Met alle producten van Alka kunt je je verzuring tegengaan. Ontdek de verschillende mogelijkheden om het ontzuren zo gemakkelijk mogelijk te maken en aan je leefstijl aan te passen. Alle Alka producten kunnen los van elkaar maar ook gecombineerd gebruikt worden.

 


Let op, tekst loopt door onder de video.

Wilt u meer informatie over hoe u moet ontzuren? Ontzuren doet u zo!

verzuring
bron alka