Gratis verzending vanaf 50 euro

MASKER, NOODZAAK OF PURE VERWENNERIJ

6 REDENEN OM EEN MASKER TE GEBRUIKEN!

1. Je ervaart direct resultaat
Door de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan al resultaat op de huid.

2. Je verbetert je huidconditie
Door regelmatig een masker te gebruiken dat afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en verbeter je de huidconditie.

3.  Je pakt specifieke huidzorgen aan
Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen zoals dehydratatie, onzuiverheden, huidveroudering, pigmentatie, vette huid en verlies van elasticiteit.

4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging
Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt.

5. Je versterkt je huidbarrière
Dermalogica’s maskers bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten, waardoor opgelopen huidschade kan worden hersteld en de huidbarrière wordt versterkt.

6. Je ontspant lichaam en geest
Naast gunstige effecten op de huid, kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op de geest door tijdens het inwerken van het masker echt even de tijd voor jezelf te nemen.


Fabel: het gebruik van een masker kost veel tijd

Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in Dermalogica’s maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden (bijvoorbeeld Skin Hydrating Masque en MultiVitamin Power Recovery® Masque). Hierdoor kunnen ze de huid -terwijl je slaapt- een extra boost geven.

dermalogica masker multivitamin power recovery masquedermalogica masker hydrating masque

 

Hoe vaak per week mag je een masker gebruiken?

Hoewel een masker geen onderdeel hoeft te zijn van je dagelijkse verzorgingsritueel raden we aan om, afhankelijk van je huidconditie , één tot drie keer per week één of een combinatie de verschillende maskers te gebruiken. Het Hydrating Masque mag zelfs elke dag gebruikt worden als de huid behoefte heeft aan extra hydratatie bij droge lucht door de verwarming of airco of stress.