Gratis verzending vanaf 50 euro

Veelgestelde vragen

Bestellingen

Ja, u ontvangt een bevestiging per email, direct nadat u uw bestelling succesvol heeft geplaatst en betaald.

Als er producten in de shopping bag worden geplaatst, wordt de voorraad meteen gecontroleerd. Wanneer er geen voorraad beschikbaar is kunt u het product op dat moment niet bestellen. Zodra de voorraad weer is aangevuld kunt u het product weer bestellen.

Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling te wijzigen of te annuleren.

U kunt het afleveradres aanpassen bij uw account gegevens als u ingelogd bent.

Het is alleen mogelijk om een bestelling via de webwinkel te plaatsen.

Verzendproces

Al uw bestellingen worden met PostNL verzonden.

Al uw bestellingen worden met PostNL verzonden.

Alle producten die voor 14.00 uur (op werkdagen) besteld zijn worden dezelfde dag nog naar u verzonden. De producten die na 14.00 uur (op werkdagen) besteld zijn worden de volgende werkdag verzonden. Als u in het weekend een bestelling plaatst, wordt uw bestelling op maandag (m.u.v. feestdagen) naar u verzonden.

De verwachte bezorgtijd is: Nederland: 2 werkdagen

Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u een email met een track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.

U kunt uw bestelling volgen aan de hand van de track & trace code die u heeft ontvangen. Wanneer u aan de hand van de track & trace code uw bestelling niet kunt terugvinden kunt u ons bereiken via e-mail: info@reelyse.com

Retouneren

U kunt een product dat u heeft gekocht bij een salon (bij derden) alleen terugbrengen bij de salon (bij derden) (volgens de voorwaarden van de salon (bij derden) ) waar u het product heeft gekocht.

U kunt uw online aankoop alleen retour sturen naar de REELYSE webwinkel. U kunt uw aankoop dus niet retourneren bij een salon (bij derden).

Kijk voor meer informatie bij “retourneren” op onze homepage.

Samples

Voor elk product ontvangt u twee samples.

U mag uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Indien voorradig zullen wij graag de gewenste samples toesturen.

Dermalogica

De producten van Dermalogica zijn met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het zijn dat u gevoelig bent voor ingrediënten in de producten.

Om allergische reacties uit te sluiten wordt aanbevolen om het product eerst te testen door een klein beetje op de binnenkant van uw elleboog aan te brengen en dit 24 uur te laten zitten. Indien er geen allergische reacties optreden kunt u het product zonder problemen gebruiken.

U mag uw voorkeur aangeven in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Indien voorradig zullen wij graag de gewenste samples toesturen.