Gratis verzending vanaf 50 euro

FEEL THE SPHERES EXFOLIEER EN HYDRATEER

FEEL THE SPHERES

Een van de redenen waarom een gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aan voelt is door opeenhoping van dode huidcellen op de huid. Door exfoliatie, het verwijderen van dode huidcellen, wordt de celvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid er gezonder uit gaat zien en hydraterende ingrediënten de huid gemakkelijker worden opgenomen. FEEL THE SPHERES. Dit is waarvoor het Hydro Masque Exfoliant is ontwikkeld. Een 5 minuten masker die synergetisch werkt op exfoliatie en hydratatie dankzij een simpele stap. Bamboe bereidt de huid voor op optimale hydratatie en de Tremella paddenstoel die 450 x het eigen gewicht in water kan vasthouden voor een instant hydratatie boost. Dus voor een heldere en gezonde huid het Hydro Masque Exfoliant.

hydrohydrofeel

waarom exfoliatie

Exfoliatie helpt bij het verwijderen van een teveel aan dof makende en dode huidcellen waardoor de huid frisser en egaler wordt. Tevens wordt door regelmatig te exfolieren je celvernieuwing gestimuleerd. Ook zorgt het regelmatig verwijderen/exfolieren van dode huidcellen de opname van hydraterende en andere actieve werkstoffen. Dit proces is een essentieel onderdeel van je huidverzorgingsroutine.

waarom hydratatie

Een goed gehydrateerde huid is essentieel voor een gezonde huid. Er zijn twee factoren die bijdragen aan goede hydratatie in de huid. Het eerste is je huideigen NMF/natural moisturising factor. Dit is een groep moleculen bestaande uit onder andere aminozuren, ureum en lactaat die de huid helpen vocht vast te houden. De andere factor van het onderhouden van de hydratatie is, behoud van de huidlipides die vochtverlies tegengaan. Samen zorgen deze 2 factoren voor een gezonde barrièrefunctie waarbij de cellen gevuld zijn met NMF en omgeven worden door lipides.

feelfeelfeel

exfoliatie + hydratatie voor een heldere en gezonde huid

De oplossing is het nieuwe Hydro Masque Exfoliant. Deze tweevoudige formule exfolieert en hydrateert de huid tegelijkertijd.  Bamboe, door middel van zachte exfoliatie, bereidt de huid voor op optimale hydratatie boost. De Tremella paddenstoel kan 450 x het eigen gewicht in water vasthouden voor een instant hydratatie boost.

Het resultaat is een zachte, heldere en gezond uitziende huid. Feel the Spheres

feel