Gratis verzending vanaf 50 euro

PRISMA PROTECT DE MASTER MULTITASKER !

PRISMA PROTECT

 

Mede dankzij de hectische levensstijl en veranderende omgevingsfactoren zien we dat we onze huid niet voldoende beschermen tegen alle uitdagingen die  onze moderne levensstijl negatief beïnvloeden!  Uitdagingen zijn niet alleen UV-straling en luchtvervuiling, maar ook dehydratatie en vrije radicalen schade omvatten. Het beschermen van de huid tegen deze huidverouderende elementen dient daarom een vast onderdeel van onze dagelijkse routine te worden.

Prisma Protect spf30 wat is het

Een multitasking moisturizer die de dagelijkse bescherming van de huid ondersteunt door middel van een breedspectrum SPF30, leveren van langdurige hydratatie en het blokkeren van luchtvervuiling.
Deze moisturizer is zo geoptimaliseerd dat deze proactief samenwerkt met de dagelijkse beschermmodus, wanneer de huid van nature bezig is je te beschermen tegen UV licht en omgevingsfactoren. Laten we eens gaan kijken hoe Prisma Protect spf30 samenwerkt met de huid en in staat is optimale bescherming te bieden tegen UV schade, luchtvervuiling en vrije radicalen en hoe de innovatieve technologie die dit mogelijk maakt:

prisma protect

Gedurende de dag werken de huidcellen hard om zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling en vrije radicalen. Prisma Protect spf30 ondersteunt deze dagelijkse natuurlijke bescherming door een breedspectrum SPF bescherming, het blokkeren van maar liefst 85% fijn stof uit de vervuilde lucht om ons heen en, dankzij een intelligente drone technologie, het omzetten van zichtbaar licht in een verbeterde uitstraling door het boosten van de celenergie.

prisma protect

Geavanceerde vochtmagneten voor optimale hydratatie. Plantaardig verkregen hydratatie die de hele dag doorwerkt. Een uniek huididentiek complex van Saccharide Isomeraat dat zich perfect hecht aan de huid waardoor water als een magneet aan de huid wordt aangetrokken. Het resultaat is een zichtbare zachtere en gladdere huid die de gehele dag gehydrateerd aanvoelt.

prisma protect

Intelligente drone technologie voor een stralende huid. Intelligente drones gebruiken zichtbaar licht in het voordeel van de huid door het afleveren van de door licht geactiveerde Chlorella alg naar de huidcellen. Hierdoor wordt energie in de cellen gestimuleerd voor een zichtbaar stralende huid.

prisma protectprisma protect

Kortom

De huid staat overdag in de natuurlijke beschermmodus, druk bezig met bescherming bieden tegen UV licht, luchtvervuiling, stress en vrije radicalen schade. Prisma Protect spf30 is zo geformuleerd om deze natuurlijke beschermmodus verder te optimaliseren en de huid te ondersteunen met krachtige antioxidanten.