Gratis verzending vanaf 50 euro

AGE BRIGHT DUO NIEUW PER 6 JUNI

AGE BRIGHT DUO

Ons dagelijkse hectische bestaan en leefstijl zorgt voor een constante druk en tegenstrijdigheid tussen onze geest en lichaam. Daar waar onze geest meer dingen tegelijkertijd wil doen is ons lichaam op biochemisch niveau niet veel veranderd sinds de Steentijd. Hoewel we allemaal stress ervaren zien we vooral bij volwassen vrouwen een stijgende lijn. Vrouwen hebben meer zorgtaken zoals het huishouden en werk. Als gevolg hiervan ervaart ons lichaam constante stress. Chronische stress, levensstijl en omgevingsfactoren verstoren de hormoonhuishouding,  deze stress zorgt voor ontstekingen en huidveroudering. Met het nieuwe AGE bright duo biedt Dermalogica effectieve krachtpatsers tegen onzuiverheden en zichtbare tekenen van huidveroudering! Clearer, brighter skin is here!

age bright duo

chronische stress en voortijdig verouderen van de huid uit zich in

 • post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH)
 • ontstekingen/acne
 • ruwe huidtextuur
 • onegale huidskleur

age bright duo

Het AGE Bright Clearing Serum en AGE Bright Spot Fader zijn multifunctionele zuiverende en verhelderende formules die de celvernieuwing stimuleren om opeenhoping van dode huidcellen tegen te gaan en de acne veroorzakende bacteriën te verminderen. Tegelijkertijd zorgen ze voor een egalere huidskleur. Deze nieuwe 2 in 1 oplossingen bevatten het nieuwe AGE Bright™ Complex. Dit complex met een mix van actieve werkstoffen en essentiële oliën werkt samen met het microbioom van de huid voor een zuivere en heldere huid.

age brightage bright duo

age bright spot fader

AGE bright spot fader is ideaal voor volwassen die zich storen aan de restschade die hun puistjes achterlaten. Deze 2 in 1 verhelderende spot treatment vermindert actieve ontstekingen en de restschade die ze achterlaten op de huid.

ingrediënten

 • Salicylzuur/Beta Hydroxyzuur, vermindert ontstekingen en zuivert de huid
 • Niacinamide en Hexylresorcinol werken in synergie om PIH te verminderen en de huid te egaliseren
 • AGE Bright™ Complex werkt samen met het huideigen microbioom om zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen en voorkomt het uitdrogen van de huid

age bright clearing serum

Dit serum is een musthave voor volwassenen die geregeld last hebben van puistjes en een onegale huidskleur. Dit 2 in 1 actief zuiverend serum vermindert en voorkomt onzuiverheden en voortijdige huidveroudering.

ingrediënten

 • Salicylzuur/Beta Hydroxyzuur, vermindert ontstekingen en zuivert de huid
 • AGE Bright™ Complex werkt samen met het microbioom van de huid voor een schone, heldere huid
 • Fytonutriënten verkregen uit de Resurrection Plant/Valse Roos van Jericho, staat bekend om zijn eigenschap om extreme uitdroging te overleven,zorgen voor het hydyrateren en verzachten van de huid
 • Niacinamide met Witte Shiitake paddenstoel voor een egalere huidskleur

Age Bright Duo twee nieuwe 2-in-1 oplossingen die samenwerken met het microbioom van de huid om ontstekingen en huidveroudering te voorkomen.

age bright duo

bron dermalogica