Gratis verzending vanaf 50 euro

BIOLUMIN-C SERUM VAN DERMALOGICA

de vitamine C boost voor je huid

BioLumin-C Serum verhelder en verstevig je huid!

De huid krijgt veel te verduren. Elke dag krijgt je huid te maken met externe en interne triggers die invloed hebben op de conditie van de huid. Huidveroudering wordt bepaald door onze genen en gezondheid, maar ook door vervuiling, UV-stralen en leefstijl. In de loop van de tijd leiden deze milieu- en leefstijl factoren tot een opeen stapeling van moleculaire schade aan de cellen van de huid. Dit beïnvloed de structuur van de huid wat uiteindelijk resulteert in fijne lijntjes, pigmentaties, rimpels en verlies van elasticiteit. Vecht nu terug met het BioLumin-C Serum.
[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9135″ img_size=”770×210″ css_animation=”fadeInDownBig”][/vc_column][/vc_row]

Er zijn 3 primaire biochemische reacties  in de huid die deze veranderingen en vroegtijdige huidveroudering, pigmentatie, verlies van elasticiteit en rimpels veroorzaken

  • ROS, de vorming van vrije radicalen. Door interne en externe factoren zoals roken, leefstijl, stress en blootstelling aan UV-stralen kan een tijdelijke explosieve groei van vrije radicalen ontstaan. Deze vrije radicalen binden zich aan gezonde cellen richten veel schade in de vorm van  oxidatie aan celstructuren. Met als gevolg de huid verliest haar elasticiteit waardoor fijne lintjes en rimpels ontstaan.
  • MMP, enzymen die zorgen voor de wondheling. Deze enzymen worden geactiveerd als de huid beschadigd. Als deze enzymen door externe factoren zoals milieu verontreiniging en UV-straling geactiveerd blijven.   Als deze enzymen actief worden breken ze  proteïnen af zoals collageen, elastine en hyalurozuur.
  • AGE, suiker heeft een sterke invloed op het verouderingsproces, doordat het zich hecht aan het collageen. Het collageen raakt versuikert, verkleefd en wordt afgebroken.

BioLumin-C serum werkt samen met het huideigen beschermingsmechanisme te vechten tegen factoren die huidveroudering veroorzaken en pakt ze bij de bron aan

biolumin-c serum

verhelderen
In de loop van de tijd veroorzaken intrinsieke (natuurlijke) en extrinsieke (milieu) factoren structurele veranderingen in de huid, wat leidt tot ongelijkmatige pigmentatie.
Van “ouderdomsvlekken” door UV-schade, tot post-inflammatoire hyperpigmentatie, donkere vlekken zijn geen partij voor Vitamine C. Het stopt namelijk de biochemische
reacties die ongelijke pigmentatie veroorzaken, en helpt zo de huid effectief te verhelderen.

biolumin-c serum
verstevigen
Een ander groot voordeel van Vitamine C is dat het het huidoppervlak vernieuwt. Het stimuleert de productie van stoffen die de huid verstevigen, waardoor fijne lijntjes en
rimpels minder zichtbaar worden.biolumin-c serum

beschermen
Dit is waar de antioxidant-eigenschappen van Vitamine C echt een rol spelen. Het is al langer bekend dat Vitamine C helpt om de effecten van oxidatieve stress en vrije radicalen tegen te gaan, door schadelijke moleculen te neutraliseren. Recent onderzoek toont daarnaast aan, dat Vitamine C daadwerkelijk het natuurlijke afweersysteem van je huid  verbetert, waardoor deze zichzelf beschermt tegen oxidatieve stress.